Unieke Duitse wijnen bij De Wijnkamer

Net als onze Oostenrijkse wijnen, worden ook onze Duitse wijnen geproduceerd in kleinschalige, ambachtelijke wijnhuizen. De wijn van de wijnboeren die wij in Duitsland hebben bezocht, vindt u bij geen enkele andere wijnhandel in Nederland. Onze Duitse wijnen zijn uniek en door ons persoonlijk geselecteerd.

 

Ambachtelijk wijnproces

Onze wijnboeren gebruiken alleen de druiven van hun eigen, kleinschalige wijnhectare. De rijpe druiven worden zorgvuldig van de onrijpe exemplaren gescheiden. Alleen de beste druiven worden geselecteerd voor het wijnproces. Zonder tussenkomst van grote machines of druiven van andere wijngaarden produceren onze wijnboeren vervolgens de meest smaakvolle wijnen.

 

Druivensoorten voor onze Duitse wijnen

De Blaufränkische druif, die ook wordt gebruikt voor onze Oostenrijkse wijnen, komt ook voor in Zuid-Duitsland, waar hij goed gedijt vanwege het gunstige klimaat. De Spätburgunder, ook wel de Pinot Noir genoemd, is een veel voorkomende wijn in Duitsland. Deze wijn is te herkennen aan zijn lichtrode kleur. Het is een veelzijdige, fruitige wijn die soepel drinkt. U kunt de wijn zelfs gekoeld goed drinken.

 

Meld u aan voor een wijnproeverij

Bent u benieuwd welke Duitse wijn bij uw smaak past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of woon eens een wijnproeverij bij. Tijdens een proeverij leert u onze wijnen kennen en leert u meer over hun herkomst en kenmerken.

Duitse Wijnen

Wijnomschrijvingen

R

Verzending via PostNL

R

Kwaliteit

R

Betrouwbaar

R

Vellig betalen

De waardering van www.dewijnkamer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.